Actualitat

Notícies, idees, pensaments i reflexions per re(inventar) la comunicació

Parlem amb Síntesi: comunicació en estat pur

per | 13/09/2021 | Comunicació, General | 0 comentaris

Els llibres d’història expliquen que cap a l’any 1889 Philip Gengembre va predir que molts llibres no arribarien mai a la impremta i que serien substituïts pels fonogrames. Va fer aquesta predicció arran de la invenció del fonògraf per part de Thomas Edison. Un missatge que es podria considerar avançat al seu temps, que sortosament no s’ha fet realitat, i que avui podem assimilar al podcast. El podcast no substituirà la ràdio ni els diaris, ni segurament la televisió, però ha arribat per quedar-se i per créixer.

Aquest terme, que prové d’una contracció de les paraules en anglès personal on demand i broadcast, fa referència a arxius multimèdia, principalment àudio, pensats per a ser descarregats i escoltats en qualsevol moment i lloc, bàsicament a través de dispositius mòbils.

El podcasting hereta el bo i millor de la ràdio i li afegeix la llibertat d’horari i d’escenari. És el mitjà menys invasiu, ja que l’oient tria el moment que li convé i li va millor per gaudir-ne. És ràpid per posar-se al dia d’un tema i, sobretot, és el que més fa volar la imaginació enfront del cansament de la pantalla omnipresent.

Per què Parlem amb Síntesi?

A Síntesi, conscients que aquesta nova eina de comunicació ha arribat per ocupar un espai, volem apostar per ella i aquest és el motiu per iniciar uns podcasting quinzenals dedicats, és clar, a la comunicació. Experts en la matèria d’empreses, organismes, institucions i entitats passaran les properes setmanes pel nostre espai Parlem amb Síntesi per aportar la seva visió sobre el món de la comunicació, els nous formats, les noves amenaces i els nous paradigmes.

El podcasting és una eina vàlida per a nosaltres, però també per a moltes companyies que poden trobar-hi una nova manera de comunicar amb els seus públics de forma directa i eficaç. Cada vegada més, els nous recursos com aquest s’han d’incorporar al Pla de Comunicació Audiovisual, una eina clau per a moltes organitzacions per fer arribar els seus missatges als públics objectius. 

A Síntesi et podem proposar solucions perquè la teva comunicació externa, però també interna, sigui més efectiva; utilitzant tots els recursos que avui en dia la tecnologia posa al nostre abast.

Parlem amb Síntesi: comunicació en estat pur.

0 Comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Notícies

Síntesi estrena documental: “Blanes, vides arran de mar”

Síntesi estrena documental: “Blanes, vides arran de mar”

“Blanes, vides arran de mar” és un curt documental, dirigit per l’equip de Síntesi i produït per l’Ajuntament de Blanes, que vol posar en valor la situació estratègica del port pesquer i la seva importància en l’entramat econòmic i social del municipi i de les...