Som

Passió – compromís – exigència – dedicació – honestedat – proximitat

Síntesi va néixer l’any 1995 amb la voluntat de crear un dels primer gabinets de comunicació. Vam començar com a gabinet especialitzat en comunicació interna i externa, quan la comunicació encara era una assignatura pendent a la majoria d’empreses, entitats i administracions públiques. Més endavant vam incorporar el departament de publicitat, el de noves tecnologies, l’assessoria, l’organització d’esdeveniments i la comunicació de crisi.

Poc a poc ens vàrem especialitzar com a consultors en comunicació estratègica, corporativa i de crisi, fent possible que moltes organitzacions i empreses aconseguissin els seus objectius, ja sigui el de ser més conegudes i més valorades com el de generar major coneixement i confiança en els seus entorns i al cap i a la fi, més vendes. En aquests 25 anys hem col·laborat per fer realitat molts projectes que originàriament no eren ben vistos, pel simple fet que ningú els havia explicat adequadament.

Avui, el somni s’ha fet realitat. Ha estat un camí llarg, però gràcies a la confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres hem convertit Síntesi en una consultora de referència, i seguim tan entusiasmats com el primer dia, aportant solucions imaginatives als reptes que ens plantegen

Cronograma de Síntesi

Valors

Ens agrada que els nostres clients coneguin qui som, com entenem la comunicació, quins són els nostres principis, com treballem i el nostre grau de compromís amb cada projecte. Perquè és tot això el que ens fa ser qui som.

Passió per fer les coses pensant en el servei que oferim als nostres clients maximitzant els resultats.

Compromís de fidelitat, honestedat i transparència.

Z

Exigència per fer les coses ben fetes per aconseguir sempre els millors resultats. Per a l’equip de Síntesi, el client sempre està en el focus principal de la presa de decisions.

La nostra Dedicació és innegociable i el tracte directe i sincer ajuda a sumar.

l

Honestedat per treballar des del primer dia aplicant els principis que defensem posant la nostra experiència al servei del client.

w

Proximitat estant a prop de la presa de decisions, de la planificació més adequada i de les necessitats de cada projecte. La nostra feina requereix presència i nosaltres hi som sempre que cal.

Els nostres valors són els principis ètics sobre els quals es construeix Síntesi i ens permeten tenir una cultura sòlida i compromesa.

Missió i Visió

Treballem per posicionar als nostres clients, marcant objectius i definint la manera d’assolir-los.

Ens posem metes i objectius i també posem metes als projectes dels nostres clients que siguin realistes i assolibles.

La nostra visió és motivadora i inspiradora perquè busquem la complicitat entre els nostres executius i els clients als quals servim.

A Síntesi el nostre objectiu és optimitzar el negoci dels nostres clients. Aportem nous conceptes i idees innovadores que potencien la seva presència en el sector, incrementem el valor de marca i aconseguim el màxim rendiment comunicatiu de cada projecte.

Treballem colze a colze i de manera intensa amb els nostres clients perquè la creativitat, les crisis o les necessitats de comunicació no descansen mai. Som així.

Nosaltres

Sílvia Ramon-Cortés

Experta en gestió de la reputació de marca

Dolors Gordils

Experta en gestió de públics interns

Jordi Martínez

Soci fundador de Síntesi

Susanna Quintana

Especialitzada en relacions institucionals

Vols col·laborar amb nosaltres?

Vols col·laborar amb nosaltres?

Treballem

En 25 anys són molts els clients que han confiat en nosaltres. El comú denominador de tots ells és la seva aposta per la comunicació com a motor estratègic per al seu negoci. Des de Síntesi hem treballat per a tots ells amb passió, honestedat, compromís i dedicació. Junts hem après, hem tingut èxits, també algun fracàs, hem innovat, hem creat noves solucions, hem tingut jornades de treball inacabables, hem compartit bons i mals moments i, el que és més important, junts hem (r)evolucionat la comunicació. Gràcies a tots per confiar en Síntesi!