Som

Passió – compromís – exigència – dedicació – honestedat – proximitat

Dolors Gordils

Dolors Gordils

Experta en estratègia de comunicació i gestió de públics interns

Llicenciada en periodisme i màster en gestió cultural per la UOC, fa més de 30 anys que es dedica a la comunicació. Va començar com a periodista a El Punt Avui, quan encara només era El Punt, i durant la seva trajectòria ha col·laborat amb mitjans de premsa, ràdio i televisió (Efe, Ràdio Marina, Nova Ràdio Lloret, Diari de Girona, TV3 i grups editorials com Hachette o Sàpiens).

Es va incorporar al món de la comunicació corporativa quan aquesta disciplina tot just començava a caminar. Ha participat com a consultora en projectes de comunicació tant per a multinacionals com per a petites i mitjanes empreses de sectors molt diversos: cultura, salut, educació, indústria, banca, gastronomia, turisme…

També ha fet de consultora per a administracions públiques, organitzacions sense ànim de lucre i projectes culturals de totes mides. Compta amb una llarga experiència com a productora audiovisual, especialment en projectes per a empreses i institucions.

Una part de la seva trajectòria s’ha desenvolupat en el camp de les arts escèniques, en el qual, a més de participar en la comunicació de destacades produccions teatrals, també ha exercit com a directora d’equipaments culturals i productora de teatre. Ha treballat al departament de comunicació i producció de Bitò.

Actualment exerceix de directora de públics interns i de coordinadora de l’Àrea Audiovisual de Síntesi.

Jordi Martínez

Soci fundador de Síntesi i expert en comunicació estratègica i de crisi

Dolors Gordils

Experta en estratègia de comunicació i gestió de públics interns

Aurora masip

Experta en comunicació corporativa i en reputació

Jaume Ginestà

Expert en audiovisual

Susanna Quintana

Experta en relacions institucionals i en organització

Bosco Anton

Expert en disseny gràfic i desenvolupament web

Vols col·laborar amb nosaltres?

Vols col·laborar amb nosaltres?