Actualitat

Notícies, idees, pensaments i reflexions per re(inventar) la comunicació

Des d’ara, comunicar és més fàcil per a les petites empreses

per | 1/09/2015 | General | 0 comentaris

amb comunicafacil les petites i mitjanes empreses ho tenen més fàcil per comunicarSíntesi celebra aquest any el seu 20è aniversari. Vint anys durant els quals hem vist com es transformava tant el món de la comunicació, que ara ja no té gairebé res a veure amb el que era quan vàrem començar.

I per això, perquè tot evoluciona, a Síntesi hem decidit aprofitar aquest aniversari per posar en marxa un nou servei digital de comunicació dirigit principalment a la promoció de petites i mitjanes empreses, negocis i organitzacions.

Una eina per ajudar a comunicar millor qui som, què fem i com ho fem.

Es tracta de Comunicafàcil, un servei per posar a l’abast d’aquests petits negocis la possibilitat de disposar d’un Pla de Comunicació on es recolliran tots els passos per:

  • Promocionar-se
  • Aconseguir vendre més
  • Tenir més clients
  • Ser més coneguts
  • Ser més valorats
  • Generar més confiança
  • Millorar la imatge del nostre negoci, organització, associació…

A través del web comunicafacil.cat volem retre homenatge a les petites empreses i negocis posant al seu abast una eina de promoció que fins ara només era exclusiva de grans empreses i institucions.

A més, a través comunicafacil.cat no solament elaborem el Pla Estratègic de Comunicació sinó que si cal, l’acompanyarem tant temps com sigui necessari per garantir la seva aplicació, perquè el dia a dia de molts petits negocis no permet pensar i definir una estratègia global de comunicació per promocionar-se més i millor. I perquè si no diem el que fem, algú altre dirà el que no fem.

 

0 Comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Notícies

Síntesi estrena un nou espai de podcasting dedicat a la comunicació

Síntesi estrena un nou espai de podcasting dedicat a la comunicació

A la fotografia, Agustí Rodríguez Síntesi posa en marxa un nou espai en format podcasting on quinzenalment oferirà entrevistes amb responsables de comunicació d’empreses, institucions i organismes. Aquest nou espai, “Parlem amb Síntesi”, permetrà conèixer i...

Les newsletter com a eina de comunicació

Les newsletter com a eina de comunicació

Informació i vendes es confonen molt sovint Que aixequi la mà qui no rep diàriament al seu compte de correu electrònic alguna newsletter ja sigui informativa o de producte. És evident que cada matí quan obrim la tapa de l'ordinador i activem el nostre compte apareixen...

Twitter