Solucions

PER UNA COMUNICACIÓ EFECTIVA, COMPROMESA, CONNECTADA I RESPONSABLE

Confidence

Confidence

Les noves sensibilitats socials repercuteixen directament en la paralització de projectes, en el canvi de models de negoci i en el rebuig a determinades activitats, productes o serveis. Al mateix temps, estem en un moment on les organitzacions són més febles i menys creïbles davant la societat.

Davant d’aquesta nova realitat, moltes organitzacions -tant públiques com privades- opten per una actitud passiva que les situa en una posició de risc i vulnerabilitat.

Amb una gestió adequada, la pressió de l’entorn pot transformar-se en oportunitats per a l’empresa.

Vols convertir la pressió dels teus entorns en oportunitats?

Víncles

Vincles

En temps de pandèmia, confinaments, restriccions d’aforament, canvis de normativa i de protocols, la comunicació esdevé un instrument imprescindible perquè institucions, entitats, empreses i organitzacions mantinguin els vincles amb els seus públics i associats. També és una oportunitat per innovar i per provar noves formes de comunicació i, sobretot, és un repte del qual poden sortir enfortides.

Creus que la Covid-19 és una oportunitat única per reforçar els vincles amb els teus públics?

Compass

Compass

Unifiquem en una única plataforma les dades de la teva web, xarxes socials i publicitat en línia perquè et resulti senzill consultar-los i no et perdis entre milers de dades disperses en diferents plataformes. Tindràs totes les dades que necessites i podràs generar informes automàtics perquè dediquis el teu temps a les qüestions importants: prendre decisions i millorar la teva estratègia de comunicació.

Busques una eina que t’ajudi a prendre decisions i millorar la teva estratègia de comunicació?

Pla editorial

Pla editorial estratègic

Avui en dia, cada organització pot convertir-se en un mitjà de comunicació i establir un diàleg directe amb els seus públics mitjançant la creació de continguts propis i exclusius. La majoria d’aquestes organitzacions disposen d’un pla editorial de xarxes socials, però molt poques disposen d’un pla editorial estratègic que abasti tots els mitjans, que vagi més enllà de l’estricta actualitat i estigui alineat amb l’estratègia de negoci.

Vols marcar l’agenda informativa?

Corporate press

Corporate Press

Un servei especialitzat en l’elaboració de continguts periodístics dirigit a responsables i editors de publicacions corporatives que necessiten reportatges, textos per a les seves publicacions, webs, blocs o plataformes i eines de difusió de continguts.

Necessites crear continguts informatius?