Agenda

Les cites de comunicació que no et pots perdre

VI Congrés Internacional d’ètica de la comunicació

VI Congrés Internacional d’ètica de la comunicació

El VI Congrés Internacional d'Ètica de la Comunicació tindrà lloc a Madrid el maig de 2021. Aquest Congrés s'ha convertit en una trobada internacional de referència per a presentar projectes i iniciatives relacionades amb l'Ètica i la Deontologia professional del periodisme i la responsabilitat social dels mitjans de comunicació. En aquesta edició s'hi sumen les àrees de Comunicació Audiovisual i de Publicitat i Relacions públiques.


El VI Congrés porta per títol Comunicant l'essencial en l'esfera pública: l'Ètica i la Deontologia com a garantia de la funció social dels "mitjana" i els seus professionals, i posarà l'accent en la màxima del servei públic, a la recerca d'un interès general, que porten a terme les professions que tenen com a nexe comú la Comunicació social. I que el particular interès polític, ideològic o econòmic, ens sol fer oblidar o postergar a un segon pla. Al mateix temps que tornem el component humà al centre del debat per sobre d'automatismes tecnològics, robots o algoritmes, que semblen haver-se apoderat de la discussió acadèmica i científica.

La modalitat del congrés serà semipresencial. Les sessions d'obertura i tancament, conferències inaugurals i de clausura, així com les conferències plenàries tindran lloc a la Sala de Conferències de la Facultat de Ciències de la Informació de la UCM i seran retransmeses online (streaming). Si la situació generada per la COVID-19 ho permet s'habilitarà l'assistència de públic amb l'aforament autoritzat per a les dates de celebració del congrés. Les sessions paral·leles (taules de comunicacions) es desenvoluparan de forma virtual a través de Google Meet.

18/05/2021 - 20/05/2021 Facultat de Ciencias de la Información de la Universidad Complutense de Madrid Avd. Complutense s/n. Ciudad Universitaria Madtrid,

Google Calendar

Exportar Ical